Войти

Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки

Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки. Зберігаємо максимальну увагу на тому, що готують окупанти. І на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти, причому на всіх напрямках.

Донеччина та схід, де найгарячіше, – я про них згадую щодня в таких зверненнях. Південь звучить рідше, хоча стратегічне значення цих напрямків не менше. А зміцнюємо державу по всьому периметру.

І я хочу сьогодні відзначити бійців на двох напрямках – наших прикордонників, які воюють на Донбасі, – за щоденну хоробрість і стійкість у боях, за результати. Луганський і Харківський прикордонні загони – я дякую вам, хлопці! 

Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які забезпечують охорону півночі нашої держави! Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання «Північ». Кожен напрямок має значення. Усі ворожі сценарії опрацьовуємо. Державу – захищаємо.

Дякую всім, хто береже життя! Дякую всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає.
Слава Україні!
Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/30154-poluchit-led-lampochki-teper-mozhno-pochti.html