Войти

⚡️ Перелякані рашисти на ЗАЕС посилили свою гнусну пропаганду, використовуючи вже всі її способи

⚡️ Перелякані рашисти на ЗАЕС посилили свою гнусну пропаганду, використовуючи вже всі її способи

Методика окупантів незмінна, проста і безхитрісна:

1. Два дні тому під вечір вони завезли до Енергодару велику групу пропагандонів (яких самі поміж собою називають «шапіто») та провели нараду з військовими в готелі місцевого підприємця Данільченка «Аліса».

2. Вже за годину після того рашисти почали мінометний обстріл промзони АЕС. Причому стріляли із найближчих околиць Енергодару (звук між пострілом і вибухом становив 1–3 с, отже відстань – від одного до трьох кілометрів).

3. Вдарили з «Градів» (за сценарієм провокації – немов би у відповідь на «українські» обстріли промзони) по Нікополю та Марганцю, вбивши й поранивши там кількох мирних українців.

4. Вчора зранку командир орків заявив про намір «зупинити ЗАЕС» через начебто українські обстріли.

5. Пропагандони видають на-гора десятки брехливих низькопробних «відосів», зокрема й за участю «діючих працівників станції». Стилістика цих «свідчень» зрежисована в дусі «Астанавитесь!» колишнього президента-втікача Януковича.

З огляду на все вищезазначене Енергоатом офіційно заявляє:

1. Україна ніколи не вела, не веде і не вестиме обстрілів на майданчику атомної станції та в місті Енергодар. Бо за жодних умов не готова нехтувати ядерною безпекою та життям і здоров’ям власних громадян.

2. Поодинокі «діючі працівники станції», котрі взяли участь у прорашистських відеопостановах, з наступного понеділка переходять в категорію «НЕ діючих», бо будуть звільнені за зраду та колабораціонізм.

3. Вимагаємо негайного виведення з території ЗАЕС всіх російських військових та їхньої техніки і зброї, а також росатомівських посіпак. Втручання військових в експлуатацію цивільного ядерного об‘єкта України має бути неможливим!

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️ Перелякані рашисти на ЗАЕС
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/2896-i-stanom-na-0800-20.html