Войти

Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса

Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса.
Зустріч та переговори з делегацією Данії – з пані Премʼєр-міністром Фредеріксен і представниками коаліції партій.

Ми дуже детально говорили про оборонні потреби України. Про те, що нам може допомогти звільнити нашу територію – наш південь, наш схід.
І про те, що нам потрібно в контексті відбудови України.

Російський терор має програти всюди і в усьому – і на полі бою, і в тому, щоб не залишилось жодної руїни в нашій країні: щоб ми змогли все відновити і тим довести, що свобода – міцніше.

Данія підтримала нашу Чорноморську експортну ініціативу та приєдналась до програми «Зерно з України» – Grain from Ukraine.
Той факт, що ми маємо суттєвий прогрес щодо продовольчої безпеки, доводить, що можемо досягти прогресу і щодо інших пунктів нашої формули миру.

Дякую всім підприємцям і роботодавцям Миколаєва, Одеси, інших наших громад, які – попри все – зберігають робочі місця та сплачують зарплати і податки. Це ваш конкретний і вагомий внесок у здатність нашої держави захищатися.

Наше завдання вистояти – це спільне завдання. Завдання – Сил оборони та безпеки, всієї нашої держави, бізнесу та кожного і кожної, хто працює заради перемоги України.

Дякую всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає! Дякую всім, хто захищає Одесу, хто захищає Миколаїв, увесь наш південь та всю Україну!
Слава Україні!
Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/28945-obychnyj-razgovor-kievljan.html