Войти

⚡️ Віцепрезидент ДП «НАЕК «Енергоатом» Хартмут Якоб наголосив, що сьогодні надзвичайно важливо тримати не лише військовий чи енергетичний, а й економічний фронт

⚡️ Віцепрезидент ДП «НАЕК «Енергоатом» Хартмут Якоб наголосив, що сьогодні надзвичайно важливо тримати не лише військовий чи енергетичний, а й економічний фронт. І кожне підприємство, яке зараз працює, здійснює позитивний вплив на життя українців.

«Так, завдяки роботі Енергоатом-Трейдинг нам вдається забезпечувати ПСО та утримувати вартість електроенергії для населення на незмінному рівні. Крім того, кошти, залучені в результаті ефективної реалізації енергії, дозволять забезпечити виплати заробітної плати персоналу, виробничі процеси, платежі до держбюджету, погашення кредитів, зокрема й міжнародних», – сказав він.

Хартмут Якоб відзначив певні здобутки Енергоатома навіть у цей складний час: «54 переможці на торгах 13 січня – це свідчення високої конкуренції серед покупців та довіри до Компанії».

«Тож ДП «НАЕК «Енергоатом» та його відокремлені підрозділи продовжують свою активну роботу задля добробуту українців, функціонування нашої економіки та стабільної роботи вітчизняних АЕС. Наближаємо перемогу разом!»
, резюмував віцепрезидент.

Довідково: ПСО – покладання спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі його функціонування.

facebook.com/100052417064202/posts/pfbid0kpqiEB69SHDNWSrXuTd8SNusVxeycAatoxnGufZsjpWUi5N81n2Y4rXM4HQVwpJwl">facebook.com/100052417064202/posts/pfbid0kpqiEB69SHDNWSrXuTd8SNusVxeycAatoxnGufZsjpWUi5N81n2Y4rXM4HQVwpJwl

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚡️ Віцепрезидент ДП «НАЕК «Енергоатом»
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/26660-na-treh-skladah-okkupantov-v.html