Войти

Провів чергове засідання Ставки – уже 45-те за цей рік

Провів чергове засідання Ставки – уже 45-те за цей рік. Ключове – Донеччина, Луганщина. Наш Донбас, де тривають найжорсткіші бої. Бахмут, Соледар, Кремінна... Загалом тримаємо позиції. Є й такі ділянки фронту, де потроху просуваємось. І я дякую всім нашим бійцям, які це забезпечують. Ви справжні герої!

Обговорили ситуацію на півдні, на нашому кордоні. Постачання зброї. Подальше посилення ППО. Цьогоріч ми не лише зберегли нашу протиповітряну оборону – ми зробили її сильнішою, ніж будь-коли. Але в новому році українська ППО стане ще сильнішою, іще результативнішою.

Обговорили ще після Ставки – на окремій нараді – стан в енергетиці, до чого ми готуємось. У нас є чітка стратегія убезпечення генерації та постачання електрики. Щоб її реалізувати, потрібен час. Потрібно багато зусиль. Але це буде. Буде обовʼязково. Це одне з найголовніших завдань на наступний рік, і я не сумніваюсь, що ми його виконаємо.

Слава всім нашим людям! Слава Україні!
Провів чергове засідання Ставки – уже 45-те за цей рік Провів чергове засідання Ставки – уже 45-те за цей рік Провів чергове засідання Ставки – уже 45-те за цей рік
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/24337-za-2022-god-rossijane-sovershili.html