Войти

ℹ️ ℹ️ ℹ️ Вчора, 10 грудня 2022 року, один з енергоблоків-тисячників (ВВЕР-1000) Енергоатома був відключений від енергомережі для усунення зауваження трансформатора струму резервного захисту

ℹ️ ℹ️ ℹ️ Вчора, 10 грудня 2022 року, один з енергоблоків-тисячників (ВВЕР-1000) Енергоатома був відключений від енергомережі для усунення зауваження трансформатора струму резервного захисту. Зауваження усунули, і сьогодні о 02:43 енергоблок знову підключили до електромережі.

Також закінчується поновлювальний ремонт ще одного енергоблоку ВВЕР-1000, який зазнав пошкоджень внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури України 23 листопада 2022 року. Найближчими днями його теж підключать до мережі.

Для забезпечення потреб населення і економіки країни всі інші енергоблоки вітчизняних АЕС, за винятком тимчасово захопленої Запорізької станції, працюють на максимальній потужності.

Тимчасово окупована ЗАЕС, включення якої блокується рашистами, продовжує постійно споживати близько 100 МВт електроенергії на власні потреби від енергосистеми України.

#Новини Компанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
ℹ️ ℹ️ ℹ️ Вчора, 10
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/21386-v-tveri-dazhe-novogodnie-prazdniki.html