Войти

⚛️⚛️⚛️ «Атомна» освіта відкриває перспективи навчання не тільки в Україні, а й в усьому світі!

⚛️⚛️⚛️ «Атомна» освіта відкриває перспективи навчання не тільки в Україні, а й в усьому світі!

Нинішня ситуація красномовно показала, наскільки важливою для будь-якої держави є енергетична незалежність. І великий потенціал для її досягнення має атомна енергетика. Тому здобути освіту у цій галузі означає не лише отримати якісні та ґрунтовні знання, а й стати справді затребуваним спеціалістом.

Цінність професійних атомників доведена і в Україні, і поза її межами. А тому, розпочавши опановувати професію в Україні, студенти за умови гарного навчання матимуть багато можливостей продовжувати його в інших країнах світу.

Лише однією з них є, наприклад, Сполучені Штати Америки, які вже багато років поспіль підтримують розвиток української науки та нашої ядерної енергетики. Так, через Аргонську національну лабораторію – найстарший дослідницький центр Департаменту енергетики США – вже другий рік успішно реалізується проєкт, спрямований на популяризацію новітніх технологій серед майбутніх інженерів-атомників.

Більше про навчальний курс Аргонської національної лабораторії – за посиланням 🌐:
https://telegra.ph/Atomna-osv%D1%96ta-v%D1%96dkrivaye-perspektivi-navchannya-ne-t%D1%96lki-v-Ukrain%D1%96-a-j-v-usomu-sv%D1%96t%D1%96-08-15">https://telegra.ph/Atomna-osv%D1%96ta-v%D1%96dkrivaye-perspektivi-navchannya-ne-t%D1%96lki-v-Ukrain%D1%96-a-j-v-usomu-sv%D1%96t%D1%96-08-15

⚠️ Як отримати «атомну» освіту:
Читай тут ✅

Слідкуйте за оновленнями щодо вступної кампанії за хештегом #ЕнергоатомОсвіта в нашому телеграм-каналі.

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚛️⚛️⚛️ «Атомна» освіта відкриває перспективи
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/2116-naftovij-gigant-saudi-aramco.html