Войти

🛢 Адміністрація Байдена скликає онлайн зустріч з керівниками нафтової та газової промисловості, щоб обговорити, як Сполучені Штати можуть підтримати українську енергетичну інфраструктуру, йдеться в ли

🛢 Адміністрація Байдена скликає онлайн зустріч з керівниками нафтової та газової промисловості, щоб обговорити, як Сполучені Штати можуть підтримати українську енергетичну інфраструктуру, йдеться в листі, з яким ознайомилося Reuters.

«Як ви знаєте, українські енергетичні активи піддаються агресивним нападам у спробі скористатися найнижчими зимовими температурами та найсуворішими погодними умовами. Разом ми можемо допомогти підвищити стійкість України», — написав Девід Турк, заступник міністра енергетики США, у своєму листі керівникам нафтогазової галузі.

Засідання скликає Управління кібербезпеки, енергетичної безпеки та реагування на надзвичайні ситуації. До його складу входять члени Координаційної ради нафтогазового сектору, які налічують 26 професійних асоціацій.

Reuters відзначає, що новий ракетний обстріл в Україні стався якраз у момент завершення аварійного відключення електроенергії та усунення попередніх пошкоджень. Удари знову занурили частини України в крижану темряву з температурою, яка зараз впала нижче нуля.

reuters.com/markets/europe/biden-administration-meet-with-oil-gas-execs-how-support-ukrainian-2022-12-05">reuters.com/markets/europe/biden-administration-meet-with-oil-gas-execs-how-support-ukrainian-2022-12-05

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🛢 Адміністрація Байдена скликає онлайн
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/20694-vengrija-zablokirovala-vydelenie-ukraine-18.html