Войти

🇮🇹 Італії потрібні чотири нових LNG-термінали – Eni

🇮🇹 Італії потрібні чотири нових LNG-термінали – Eni

Виконавчий директор енергетичної компанії Eni Клаудіо Дескальці заявив, що Італії необхідно значно збільшити свої потужності з імпорту зрідженого природного газу (ЗПГ, англ. – LNG). Він додав, що за ідеального сценарію країні знадобляться чотири нові термінали ЗПГ.

Наразі в країні функціонують три термінали, які можуть вмістити приблизно 17 млрд кубометрів газу, і вже зараз вони майже заповнені вщерть. Уряд Італії планує побудувати ще як мінімум дві плавучі установки для зберігання та регазифікації, щоб збільшити потужність до 27 млрд кубометрів.

Утім, в Eni вважають, що цього буде замало, аби країна замістила російські поставки газом, який надходить від країн Африки та Близького Сходу.

Потоки газу з москви за останні місяці впали з майже 38% загального споживання Італією до приблизно 10%. Наступного року в Eni очікують, що частка російського газу становитиме «близько 6-7%, якщо взагалі буде».

reuters.com/business/energy/italy-would-ideally-need-4-new-lng-terminals-eni-head-says-2022-11-28">reuters.com/business/energy/italy-would-ideally-need-4-new-lng-terminals-eni-head-says-2022-11-28

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇮🇹 Італії потрібні чотири нових
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19972-atomna-energetika-vvazhatsja-najkraschim.html