Войти

⚠️⚠️⚠️ Сьогодні колаборант та зрадник юрій чернічук переконуватиме персонал Запорізької АЕС підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», якою керує Росатом

⚠️⚠️⚠️ Сьогодні колаборант та зрадник юрій чернічук переконуватиме персонал Запорізької АЕС підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», якою керує Росатом.

Для цього 1 грудня 2022 року у другій половині дня рашисти планують провести нараду з персоналом станції. Будуть закликати працівників до співпраці з ворогом, обіцяючи «золоті гори»: високу зарплату, стабільність, купу соціальних благ тощо. Будуть переконувати, що персонал станції – поза політикою і його головне завдання – працювати заради безпеки атомної станції. Це дійсно так. Але пам'ятайте, хто саме захопив станцію, хто порушив усі принципи ядерної та радіаційної безпеки, перетворивши ЗАЕС на військову базу з солдатами, важкою технікою та зброєю в машинних залах, хто тисне та знущається з персоналу?!

Всі ці хитрощі не спрацюють. Не ставайте спільниками рашистів та їхніх посіпак, не ведіться на їх заклики. А краще – ігноруйте ці зібрання та не погоджуйтесь на підписання будь-яких липових документів з фейковим рашистським підприємством.

Вже зовсім скоро росіяни втечуть з нашої землі, й усі зрадники, що зголосились співпрацювати з ними, відповідатимуть за свої вчинки!

Тримайтесь! ЗАЕС – це Україна! Була, є та завжди буде! 🔵🟡

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚠️⚠️⚠️ Сьогодні колаборант та зрадник
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19858-u-ssha-hochut-prodovzhiti.html