Войти

🇬🇧 У Британії розпочнеться інформаційна кампанія з енергозбереження

🇬🇧 У Британії розпочнеться інформаційна кампанія з енергозбереження

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак розглядає різні варіанти запуску інформаційної кампанії напередодні Різдва, щоб заохотити британців споживати менше енергії в той час, коли уряд сплачує десятки мільярдів фунтів стерлінгів, щоб обмежити ціни на газ і електроенергію.

Деякі домогосподарства могли б заощаджувати до 500 фунтів стерлінгів на рік, зменшивши свої рахунки за електроенергію на 15%, якщо б дбайливіше користувались електроприладами.

В уряді вважають, що за допомогою найпростіших заходів, таких як відключення бойлерів і вимикання електричних пристроїв протягом дня, країна може зекономити чимало електроенергії. Комітет зі зміни клімату заявив, що лише порадивши домогосподарствам закривати штори на ніч для збереження тепла, казначейство може заощадити від 7 до 34 млн фунтів стерлінгів.

Інші країни, такі як Франція та Німеччина, вже розпочали інформаційні кампанії щодо енергозбереження, але попередниця Сунака Ліз Трасс заблокувала подібні плани під час свого нетривалого прем’єрства.

ft.com/content/2afdbf2a-fa8e-4e8c-b628-2f11132b419c">ft.com/content/2afdbf2a-fa8e-4e8c-b628-2f11132b419c

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇬🇧 У Британії розпочнеться інформаційна
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/19310-doosan-skoda-power-zavershila.html