Войти

«Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності»

«Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня, підготовлено вже більше чотирьох тисяч таких пунктів. Заплановано – ще більше.

Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності». Там усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно і цілодобово.

Пункти працюватимуть обов’язково – при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Вже працює спеціальний сайт – nezlamnist.gov.ua, – на якому розміщено мапу таких пунктів по всій країні. Вона постійно оновлюється.
Важливо вже зараз подивитись, де є такі пункти у вашому місті, у вашій громаді, та слідкувати за оновленням мапи найближчими тижнями, поки будуть додаватись нові пункти.

На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити.

Впевнений: допомагаючи один одному, всі ми разом зможемо пройти цю зиму».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 272-го дня війни.
«Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності» «Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності» «Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності»
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/18512-rosija-vtratila-ponad-90.html