Войти

☢️ Російські спецслужби планують провокації на білоруських об’єктах критичної інфраструктури, зокрема на білоруській АЕС – ГУР МОУ

☢️ Російські спецслужби планують провокації на білоруських об’єктах критичної інфраструктури, зокрема на білоруській АЕС – ГУР МОУ

Найближчим часом на території білорусі заплановано проведення низки терактів – штучно спровокованих техногенних катастроф на об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Місце проведення ймовірних «інцидентів» – території, що межують з кордонами країн ЄС та України, зокрема гродненської та брестської областей. Одна з головних цілей – білоруська атомна електростанція «Островець».
Розробкою та реалізацією «проєкту» займаються російські спецслужби. Натомість, білоруський кдб просто поставлений до відома»
, – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, відповідальними за теракти традиційно призначать громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені в білоруську військову форму.

«Наразі підрозділи білоруських кдб, мвс та прикордонних військ вже приведено в стан підвищеної бойової готовності. На думку розробників «проєкту», все це має прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів. А також створити необхідну для кремля суспільну думку в білоруському суспільстві», – наголошують у відомстві.

gur.gov.ua/content/rosiiski-spetssluzhby-planuiut-provokatsii-na-biloruskykh-obiektakh-krytychnoi-infrastruktury-zokrema-na-biloruskii-aes.html">gur.gov.ua/content/rosiiski-spetssluzhby-planuiut-provokatsii-na-biloruskykh-obiektakh-krytychnoi-infrastruktury-zokrema-na-biloruskii-aes.html

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
☢️ Російські спецслужби планують провокації
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/18180-vnaslidok-obstriliv-zaes-protjagom.html