Войти

⚡️ Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна:

⚡️ Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна:

Дорогі друзі!

Наші воїни крок за кроком відвойовують у загарбників українські міста, просуваючись все далі. Днями вони звільнили від російської окупації місто Херсон та частину Херсонської області!

Щиро вітаю всіх нас і безмежно дякую ЗСУ! Кожен з нас вірив і знав, що Херсон – це Україна! Так само як Енергодар та ЗАЕС – це Україна: були, є й будуть.

Шановні атомники Запорізької АЕС!

Низький уклін кожному з вас, вашій сміливості, відданості та патріотичності! На вас тримається ядерна та радіаційна безпека України й всього світу! Вашими хоробрістю та незламністю захоплюється весь світ!

Дякуємо за те, що не сприймаєте ворожу пропаганду, тиск та погрози, тримаєте удар і не йдете на співпрацю з фейковими та нікчемними підприємствами Росатома.

Однак, на жаль, є й ті, хто виявив слабкість, піддався ворожій спокусі й написав відповідні заяви. Є працівники, які відверто до цього закликають, зраджують рідну станцію і фактично перекреслюють досягнення попереднього життя та своє майбутнє. Багато інформації про це ми отримуємо через call-центр консультативної допомоги Енергоатома. Тож після деокупації ЗАЕС буде багато роботи.

Звільнення від російської навали – складний процес, який вимагає чимало часу на підготовку та реалізацію. Але ЗСУ рухаються вперед без зупину, повертаючи додому українські території – місто за містом, село за селом.

У росіян вже немає шансів. Тож звільнення Енергодару та Запорізької АЕС – це питання часу, терпіння, витримки та героїзму запорізьких атомників і мешканців тимчасово окупованих територій.

Віримо в ЗСУ, перемога буде за нами!

Слава Україні!
💙💛

#НовиниКомпанії #ЗАЕС

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/17095-premr-britanii-zaproponuvav-pjat.html