Войти

📺 Те, що відбувається зараз навколо Запорізької атомної електростанції, – ще один з найбільших злочинів держави-терориста, сказав у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський

📺 Те, що відбувається зараз навколо Запорізької атомної електростанції, – ще один з найбільших злочинів держави-терориста, сказав у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський.

«Сьогодні зафіксовані чергові «прильоти» російських снарядів по території станції в безпосередній близькості від об’єктів АЕС. росія вкотре пробила дно у світовій історії тероризму. Ніхто більше не використовував атомну станцію так очевидно для погроз усьому світу і для висування якихось умов», – зазначив він.

Володимир Зеленський наголосив, що абсолютно всі у світі мають реагувати негайно, щоб вигнати окупантів з території Запорізької АЕС.

«Це глобальний інтерес, а не просто українська потреба. Наголошуємо на цьому на всіх рівнях – від Ради безпеки ООН до контактів між державами. Тільки повний відхід росіян з території ЗАЕС і відновлення повного контролю України за ситуацією навколо станції гарантують відновлення атомної безпеки для усієї Європи», – зазначив Президент.

Енергодар 🇺🇦 | Поділитися новиною
📺 Те, що відбувається зараз
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/1531-usim-potribno-dijati-znachno-shvidshe.html