Войти

🤷‍♂️ Брехня не спрацювала: в росії вже заявляють про згортання Україною фейкового проєкту «брудна бомба»

🤷‍♂️ Брехня не спрацювала: в росії вже заявляють про згортання Україною фейкового проєкту «брудна бомба»

російська пропаганда зламалася. Не досягаючи поставлених цілей, її рупори метушаться між безглуздими та божевільними ідеями, ледь не щодня плутаючись у показах.

Спочатку рашистський міністр оборони обдзвонював колег з демократичних країн і запевняв їх у тому, що Україна начебто готує підірвати «брудну бомбу» над своєю територією, що апріорі є безглуздим. Брехливий план не спрацював, тому росія спробувала просунути цю ідею на закритому засіданні Ради Безпеки ООН 25 жовтня.

Заступник постпреда рф при ООН дмитро полянський заявив, що в Україні є два об'єкти, які «потенційно можуть» працювати над створенням такої зброї. Він посилався на «розвідувальні дані» – звісно ж, вигадані, адже жодних доказів не навів.

Після того як представники країн Заходу відкинули ці звинувачення, назвавши їх «суто російською дезінформацією, яку бачили вже багато разів», рашисти почали давати задню. Стали похапцем виправдовуватися, що Україна нібито намагається згорнути цю програму до того, як на її терени прибуде місія МАГАТЕ.

російські пропагандисти такі російські пропагандисти. Намагаючись обдурити цивілізований світ, самі ж себе спіймали за брехливий хвіст.

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🤷‍♂️ Брехня не спрацювала: в
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/14316-proviv-telefonni-peregovori-z-radnikom.html