Войти

‼️ Відповідальність за злочинні обстріли Енергодару рашисти намагаються перекласти на ЗСУ

‼️ Відповідальність за злочинні обстріли Енергодару рашисти намагаються перекласти на ЗСУ. Але докази працюють проти окупантів

Загарбники продукують фейки, звинувачуючи ЗСУ в обстрілах ЗАЕС і міста-супутника. Втім, відео, зняте жителями тимчасово окупованого Енергодару, красномовно свідчить про геть протилежне.

На відео чути, як «працює» міномет. Перший звук (більш дзвінкий та короткий) – постріл на вихід, другий – момент вибуху міни, випущеної зі зброї. Між пострілом і розривом міни – менше трьох секунд... Отже, абсолютно очевидно, що захоплене місто обстрілюють ті, хто його окупував, і безпосередньо «зсередини».

Додатковими доказами є дальність використання мінометної зброї. Адже ЗСУ дислокується на протилежному березі Дніпра – «навпроти» Енергодару, і це всім відомо. А міномети не «долають» такі дистанції, та навіть якщо б дивом змогли, то у місті було б чути лише звук «прильоту», проте аж ніяк не обидва та ще й з таким інтервалом!

Люди мають вуха, очі та розум! І тому вони добре усвідомлюють, хто що робить, хто влаштував та множить терор. Звісно ж, країна-агресорка намагається дискредитувати Україну, але докази військових злочинів росії – беззаперечні!

Енергодар 🇺🇦 | Поділитися новиною
‼️ Відповідальність за злочинні обстріли Енергодару рашисти намагаються перекласти на ЗСУ ‼️ Відповідальність за злочинні обстріли Енергодару рашисти намагаються перекласти на ЗСУ ‼️ Відповідальність за злочинні обстріли Енергодару рашисти намагаються перекласти на ЗСУ
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/1425-sejm-latvii-pershim-u.html