Войти

🔌 Перспективи в енергетичній галузі стануть однією з ключових тем зустрічі японського та австралійського прем’єрів

🔌 Перспективи в енергетичній галузі стануть однією з ключових тем зустрічі японського та австралійського прем’єрів

«Австралія є найважливішою країною для енергетичної політики Японії. Я хочу провести відверту дискусію про важливість забезпечення стабільного постачання енергоресурсів», – сказав прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда перед зустріччю зі своїм австралійським колегою Ентоні Альбанезе.

Австралія є основним постачальником залізної руди, вугілля та газу в Японію, і зустріч лідерів спрямована на те, щоб продемонструвати важливість Австралії в забезпеченні енергетичних потреб Японії.

Крім того, Японія сподівається, що Австралія допоможемо їй підтримати їїенергетичний перехід, постачаючи скраплений водень та аміак, які слугують японцям паливом нв вугільних електростанціях для скорочення викидів вуглекислого газу.

«Оскільки Австралія прагне стати супердержавою з чистої енергії, ми залишатимемося постійним і надійним постачальником енергії в Японію, зокрема для нових джерел енергії, таких як водень», – сказав австралійський прем’єр-міністр.

reuters.com/world/asia-pacific/energy-security-agenda-when-australia-japan-leaders-meet-2022-10-21">reuters.com/world/asia-pacific/energy-security-agenda-when-australia-japan-leaders-meet-2022-10-21

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🔌 Перспективи в енергетичній галузі
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/13959-nimechchina-gotova-vikoristovuvati-svoi.html