Войти

🇮🇳 Індія розгляне пропозицію західних країн запровадити обмеження ціни на закупівлю російської нафти

🇮🇳 Індія розгляне пропозицію західних країн запровадити обмеження ціни на закупівлю російської нафти

Про це повідомив міністр нафти Індії Хардіп Сінгх Пурі, пише Reuters.
Зараз G7 намагається запровадити механізм обмеження цін на експорт російської нафти до 5 грудня, коли набудуть чинності санкції Європейського Союзу, які забороняють морський імпорт російської нафти.

«Я думаю, що є виняток для Японії для Сахаліну, а також є нафта, яка надходить по трубопроводу, тому вони мають виключення... нам доведеться це розглянути», — сказав міністр нафти Індії Хардіп Сінг Пурі, коли його запитали, чи Індія дотримуватиметься запланованого обмеження цін на російську нафту.

Індія стала другим за величиною нафтовим клієнтом росії після Китаю, оскільки деякі західні компанії перестали купувати нафту в рф після її вторгнення в Україну. Як зауважує видання, позицію Нью-Делі щодо обмеження ціни уважно відслідковують у всьому світі як перевірку того, наскільки ефективним буде план у стримуванні нафтових доходів росії.

«Ми отримуємо російську нафту на основі запланованих поставок, нехай контури механізму обмеження цін будуть остаточно визначені. Після цього ми приймемо рішення», - сказав високопоставлений чиновник Міннафти.

https://www.reuters.com/business/energy/india-examine-price-cap-proposal-russian-crude-2022-10-19/">https://www.reuters.com/business/energy/india-examine-price-cap-proposal-russian-crude-2022-10-19/

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇮🇳 Індія розгляне пропозицію західних
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/13513-novij-urjad-shvetsii-pragne.html