Войти

💙💛 Наші любі захисники та захисниці!

💙💛 Наші любі захисники та захисниці!

Ви – справжні герої, мужністю, хоробрістю та стійкістю яких захоплюється весь світ. Ваші відвага і самовідданість вражають усіх. І сьогоднішній день – це можливість ще раз подякувати вам за нашу щоденну захищеність. За те, що навіть у цей надскладний час ми маємо змогу продовжувати працювати, кожен на своєму фронті наближаючи нашу Перемогу!

Війна торкнулася кожного з нас. І в багатотисячному колективі Енергоатома чимало людей, котрі без вагань стали на захист України, коли ворог прийшов на нашу землю. Пишаємося вами безмежно й уклінно дякуємо всім і кожному!

Це свято і українських відважних атомників – героїв Запорізької АЕС, які ціною надважких зусиль щодня захищають увесь світ від ядерної та радіаційної катастрофи. Попри знущання і тортури з боку російських окупантів вони самовіддано продовжують забезпечувати безпеку найбільшої в Європі Запорізької АЕС.

Це справжній подвиг, але для українців жити інакше сьогодні просто неможливо. Ми завжди стоятимемо на захисті рідної землі, аж доки не виженемо загарбників з усіх окупованих ними територій!

З нами правда, тож ми обов'язково переможемо!

Слава Україні!
Героям слава!

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
💙💛 Наші любі захисники та
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/12361-zima-22-go-vzhe-chastina.html