Войти

💣 росія нищить енергетичні об’єкти, забираючи у людей право на світло, воду і тепло в оселях, – Олександр Моцик

💣 росія нищить енергетичні об’єкти, забираючи у людей право на світло, воду і тепло в оселях, – Олександр Моцик

Радник Міністра енергетики України, головний консультант Президента «ДП «НАЕК Енергоатом» Олександр Моцик
виступив на VIII Всепольському економічному саміті, який 10-11 жовтня проходить у Любліні. Він зауважив, що російська армія намагається перекрити свої невдачі в битві з українськими військовими, тому влаштувала масований ракетний терор по мирних мешканцях і цивільній інфраструктурі України.

«путінська росія програє на полі бою і як держава-терорист мішенню своєї помсти 10 жовтня вчергове обрала мирне населення, житлові квартали та цивільну інфраструктуру. Із садистською насолодою путінські опричники нищать енергетичні об'єкти, забираючи у дітей, жінок, людей похилого віку право на світло, воду, громадський електричний транспорт. І право на тепло в оселях із прицілом на зиму», – зазначив Олександр Моцик.

Він додав, що за ці та інші злочини проти цивільного населення рашистам доведеться відповідати, «як і за сам злочин агресії, за масові вбивства українців у Маріуполі, Бучі, Ірпіні та інших містах і селах України».

Головний консультант президента Енергоатома наголосив, що путін та його злочинне оточення даремно намагаються залякати українців і змусити до капітуляції. Навпаки – злочини окупантів лише додаватимуть сил у боротьбі із кривавим ворогом.

«Збройні Сили України, – зазначив він, – продовжать очищати територію країни від агресора аж до повного відновлення суверенітету України над своїми землями в її міжнародно визнаних кордонах».

Насамкінець Олександр Моцик подякував народу та уряду Польщі за ту могутню підтримку, яку вони спільно надають Україні у цей складний момент нашої історії.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
💣 росія нищить енергетичні об’єкти,
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/11779-o-puskah-raket-iz-belarusi.html