Войти

🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте відкриття газового трубопроводу

DeepState UA

27-09-2022, 19:59
🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте відкриття газового трубопроводу

📈Новий трубопровід, яким норвезький газ надходить через Данію і через Балтійське море, зможе транспортувати цього року вдвічі більше газу, ніж планувалося.

😎Балтійська труба, яка є одним з ключових елементів диверсифікації Польщі від джерел енергії московії, має розпочати транспортування газу цієї суботи з початковою потужністю, еквівалентною 2-3 мільярдам кубометрів на рік.

⚙️Очікувалося, що на початку 2023 року транспортування вийде на повну потужність - 10 млрд куб. м газу на рік. Однак у суботу оператор данської газової системи Energinet оголосив, що роботи "просуваються настільки добре", що повна потужність має бути досягнута до кінця листопада цього року.

🤝Участь в урочистій церемонії, яка відбулася у місті Голенюв Західнопоморського воєводства, взяли президент та прем'єр-міністр Польщі Анджей Дуда та Матеуш Моравецький, а також глава уряду Данії Метт Фредеріксен

😉Як то кажуть: "Прощай немытая россия..."
🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте
🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте відкриття газового трубопроводу 🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте відкриття газового трубопроводу 🇵🇱🇳🇴Cьогодні у Польщі відбулося урочисте відкриття газового трубопроводу
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/9122-apdejt-linii-frontu-vzhe.html