Войти

🗓 Короткий вечірній дайджест з політичного фронту:

DeepState UA

25-09-2022, 22:03
🗓 Короткий вечірній дайджест з політичного фронту:

🇸🇦🇩🇪Німеччина домовилася з ОАЕ про постачання газу

— 💭«Ми досягли прогресу в цілому ряді проєктів, пов’язаних із виробництвом і закупівлею дизельного палива та газу, у нас є проєкти зрідженого газу, які відіграють важливу роль», - Шольц під час поїздки в Саудівську Аравію. Очікується, що перша комерційна поставка зрідженого газу має надійти до Німеччини наприкінці грудня 2022 року.

—🤷‍♂️ Залежність Німеччини від московського газу стає все меншою, однак кремлівське лобі продовжуватиме відігравати свою роль там. Проте з меншою "зарплатнею"😁

🇷🇸Сербія не визнає результати псевдореферендумів Московії

— 💭«Сербія, відповідно до Статуту ООН і принципів і норм міжнародного публічного права, не може визнати результати референдуму в українських областях.
З іншого боку, це повністю суперечило б нашим національним інтересам, нашій політиці збереження територіальної цілісності та суверенітету та відданості принципу непорушності кордонів
», - сказав МЗС Сербії Селакович під час прес-конференції. Ці слова підтвердив і сам президент Сербії Вучич🤨

— 👍А от кремлівське лобі в Сербії починає здавати позиції під натиском Заходу, і це не може не тішити.

🇺🇸США попередили Кремль про наслідки застосування ядерної зброї

— 💭«Якщо росія перейде цю межу, то наслідки для неї будуть катастрофічними. США дадуть відповідь рішучим чином», – повідомив Салліван в інтерв'ю каналу NBC.

—🤷‍♂️Також варто зазначити, що ніякого ядерного удару у відповідь не послідує - в силу вступлять конвенційні військові заходи (прим. - без використання зброї масового ураження).
🗓 Короткий вечірній дайджест з
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/8831-hersonschina-zbira-vrozhai-eks-deputativ.html