Войти

🇹🇷🇸🇪Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що поправок до Конституції недостатньо для вступу Швеції в НАТО

DeepState UA

14-06-2023, 20:32
🇹🇷🇸🇪Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що поправок до Конституції недостатньо для вступу Швеції в НАТО

💭«Я буду присутній на саміті, якщо не станеться нічого екстраординарного. Той факт, що Швеція має певні очікування, не означає, що ми виправдаємо їх. Перш за все, Швеція повинна виконати свої обов'язки <...>», - заявив Ердоган.

🤨Туреччина не дасть зелене світло Швеції на Вільнюському саміті, і це повідомлення було передано офіційним особам Швеції, Фінляндії та НАТО, які провели четверту зустріч спільного механізму в Анкарі 14 червня, підсумував Ердоган.

🤝Під час четвертої зустрічі делегацій в рамках Тристороннього меморандуму "було обговорено кроки, зроблені Швецією в контексті зобов'язань, що містяться в Тристоронньому меморандумі":

✍️«На конкретних прикладах було обговорено наслідки вжитих заходів у сфері боротьби з тероризмом, зокрема нового законодавства, яке набуло чинності в цій країні з 1 червня 2023 року, для діяльності терористичних організацій на території Швеції. У цьому контексті було обговорено рівень прогресу, досягнутий у виконанні зобов'язань, зафіксованих у Тристоронньому меморандумі. Учасники підкреслили важливість Постійного спільного механізму і домовилися продовжити роботу над конкретними наступними кроками», - йдеться у прес-релізі.
🇹🇷🇸🇪Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив,
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/50772-14-chervnja-2014-roku.html