Войти

🇨🇭Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс вважає арешт і конфіскацію грошей московії за вчинені злочини і вбивства — порушенянм прав власності, заявивши, що захист прав власності є фундаментальним у лібера

DeepState UA

22-01-2023, 21:04
🇨🇭Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс вважає арешт і конфіскацію грошей московії за вчинені злочини і вбивства — порушенянм прав власності, заявивши, що захист прав власності є фундаментальним у ліберальній демократії

«Право власності, право власності є основоположним правом, правом людини» — заявив він. Для нього — індивідуальні права власності закріплені в статті 26 конституції Швейцарії, і «будь-яке обмеження основних прав має бути виправдане суспільним інтересом».

🤨Тобто, масові вбивства, гвалтування, мародерства, ракетні обстріли населених пунктів та купа інших злочинів для Кассіса — це не виправдані причини, які суперечать суспільним інтересам. Але одночасно Швейцарія ставить себе найбільш ліберальнішою країною у дотримані прав і свобод людини.

❗️Але пану президенту варто нагадати, що зовсім недалеко від його країни відбуваються вбивства, відбувається злісне порушення норм міжнародного права і звичаїв війни, які, зокрема, були задекларовані на південному заході Швейцарії в прекрасному місті Женева. І кожен злочин має тягнути наслідки відповідальності, де чи то злочинець, чи то ціла країна-терорист має відповідати за свої дії. Лицемірство і не більше..."Ви або хреста зніміть або штани одягніть".

📷 На фото зображені злочини московії в Бучі, які на думку Ігнаціо Кассіса «має бути виправдане суспільним інтересом».
🇨🇭Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс вважає
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/27488-vgen-prigozhin-shljah-vid.html