Войти

🇱🇹Литовський депутат Європарламенту Пятрас Ауштрявічюс — "Ми повинні чітко сказати білорусам, як і росіянам, що їм тут не раді"

DeepState UA

1-01-2023, 22:04
🇱🇹Литовський депутат Європарламенту Пятрас Ауштрявічюс "Ми повинні чітко сказати білорусам, як і росіянам, що їм тут не раді"

"Я переконаний, що різниця між громадянами білорусі та росії зменшується"
.<...> "якщо два режими все більше схожі, чому наше ставлення до їхніх мешканців все ще відрізняється?" — додав він.

🚝За останній рік до Литви прибуло близько 900 тисяч білорусів, виїхало на 100 тисяч менше. На думку пана Ауштрявічюса, білоруси, які бажають приїхати до Литви, повинні підпадати під такі ж обмеження, як і жителі московії, тобто робити винятки лише для тих, хто тікає від переслідувань, політичних активістів чи опозиції.

💬За словами П. Ауштрявічюса, литовці, які їдуть до Білорусі, також є делікатною проблемою. "Чи згодні ви з тим, що гроші, які ви витратили в Білорусі, будуть використані проти України і, можливо, проти Литви?" — задається питанням Ауштрявічюс.

🧐Приємно бачити, що представники інших країн також ототожнюють біломосковію з московією і ставлять ці дві недокраїни в одну планку. Варто акцентувати увагу на тому, що біломосковія такий самий агресор і учасник російсько-української війни, бере участь у вбивстві українців та має нести повну відповідальність за скоєне.
🇱🇹Литовський депутат Європарламенту Пятрас Ауштрявічюс
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/24596-horvatija-z-1.html