Войти

🤷🏼‍♂️Епопея з Миролюбівкою

DeepState UA

3-10-2022, 23:37
🤷🏼‍♂️Епопея з Миролюбівкою

Нас сьогодні дещо заспамили претензіями про звільнення Миролюбівки (на півночі Херс.обл). Суть полягала в тому, що сьогодні з'явилося відео, де 128 бригада піднімає прапор Миролюбівською гімназією. Але тут ситуація не така тривіальна.

1️⃣12 вересня спікер сил оборони півдня Гуменюк заявила про звільнення Миролюбівки. Ми знали, що між Правдине і Благодатне наші вперлися в тупик, а про північну Миролюбівку нам надходила позитивна інформація. Відповідно ми опублікували пост і зафарбували в синє.

2️⃣Десь 27-28 вересня з'являється відео з "нещодавно звільненого невідомого села на Херсонщині". Ми геолокували відео і побачили, що це Миролюбівська гімназія. Власне про це теж був пост.

3️⃣Вчора, 2 жовтня, Зеленський подякував Криворіжській бригаді за звільнення Миролюбівки. А сьогодні з'явилося відео з підняттям прапора над гімназією бійцями 128 бригади. Додатково додаємо на картинці порівняння виходу на дах у відео з часовим проміжком у щонайменше тиждень.

🤔Також була інформація з місць, що на ті села і сусідні в напрямку "кавуна" русня робила набіги і заманювала наших, активно працюючи артою. Швидше за все через невизначеність статусу селища "на верхівці" і вийшов такий "вінегрет". На жаль, подекуди комунікація бажає кращого і саме тому телеграм-канали так зараз ростуть.

⏳Це звісно забрало в нас часу, щоб повторно розібратися.

👉🏻А для тих, хто хоче бути корисним фронтом, а не спамити нас, і проживає в Ірпені є пропозиція. Треба ВОЛОНТЕРИ для виготовлення буржуйок на фронт. Ми поки що забронювали кошти на покупку 50 штук, які поїдуть на південь, Соледар і лівий берег Осколу, але час йде.

🔥Треба зварювальники зі зварювальним автоматом.
🔥Треба болгарки та ті хто нарізав би основні деталі.
🔥Та можливо людина що пошліфувала би деталі перед збіркой.

Якщо ви в Ірпені і можете допомогти - пишіть Лассарду @newsDeepStatebot з міткою #Ірпінь.
🤷🏼‍♂️Епопея з Миролюбівкою
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/10280-nashi-voini-z-pivdnja-peredajut.html